Удвох пiд небом

Третий Лишний
Густозоряна ніч
               колихала коханим серця.
Я раніше на небо,
               мабуть,не дивився.
Заціловані губи
               і ніжність лиця...
Цей сюжет 
               потім довго ще снився.

Як дурманив мене
               твої шкіри кальян.
Я в захопленні...
               я зачарований...
Зберегти би на вік,
              аж до смерті цей стан,
Цю романтику,
              буднями ще не зіпсовану.

Хмари високо-
              високо в небі плили,
Наповзали на зорі,
              як дим від сигари
Ми з тобою під небом
               вдвох разом були.
Чи то правда?...
               чи знову я марив?...