тiльки емоцii

Третий Лишний
...мрії...
Летять вони в небо повітряним змієм.
Як там їм добре,я знаю і вірю.

...бажання..
Відправлюся в якесь заслання,
як не зустіну щастя,не доб"юсь визнання.

...думки..
Течуть,як на Купала день річки-струмки,
Несуть коханій символи-вінки.

...мета...
Прожить життя,як з чистого листа
І поруч,щоб була лиш та...