колискова

Настази Шевцова
Коли Оле Лукойє тобі на повіки
Ллє молоко і мед,
Ляж у позу ембріона
У лоні ліжка,
Відчуй себе у безпеці
І готовою народитися заново
Наступного ранку….
Слухай, як у дитинстві
Казку, тобою ж написану,
Збирай ковдру із клаптиків
Твоїх кольорових снів,
Під нею і будеш грітися
Найсолодшими в світі словами
«На добраніч, солодких снів»,
Сказаними самій собі.