Розмальовка

Доктор Эф
Для дітей — я дядя Вова,
В мене є до вас розмова,
Бо турбує дядю Вову,
Щоб ви знали рідну мову.
Щоб добробут був у хаті,
Поважали батька й матір,
Щоб пісень багато знали,
Щоб вас біди обминали.
А для того, щоб все знати —
Пропоную прочитати
Оповідку дуже гожу,
Хай Господь вам допоможе!