Автопроб-г

Микола Щома
Автопробіг

Автопробіг не бігає ні з ким.
Він бігає сам, бо він є авто!
Він буде тут, він буде там,
і буде де не здуматися нам.

Він є автопробіг...
-- Та й бігає так скоро,
що здається має приковані
колеса до своїх ніг!

Настав час бачити героїв, які
із будь-якого приводу біжать
самі й тільки за себе. Гайда
-- "зі мною"... Та самі біжать!

А чого ждати? Та й не питати!
-- Не будемо відповіді мати.
Автопробіг не бігає ні з ким.
Він б'є рекорди понад усім!..