Кiт з рогами

Наталия Вербицкая
Раз були на іменинах
У кума Тимохи
Погуляли, ну і, звісно,
Випили там трохи...

Ну а потім…
(Не дай Боже, трапиться із вами!)
Я дивлюся: на дивані
Кіт сидить… з рогами!

Жінку й тещу погукав:
   - Подивіться, дєвочки…
А вони як закричать:
  - Це ж у нього бєлочка!

Правду кажуть:
У жінок голова пуста!
Вже не можуть відрізнити
Білку від кота!