Щаслива жiнка

Наталия Вербицкая
І у Ніни і у Люди
Сині очі, пишні груди,
Та одна біда на двох –
Мають вдома випивох

І сказала якось Люда:
- Не терпітиму верблюда!
Пити йому все та пити!
Доки  можна це терпіти ?

Я ж благала, я просила…
Знову п’є нечиста сила!
Місяць як закодувався,
А учора знов набрався!

Подивилася на неї
Замріяно Нінка:
- Цілий місяць... Слухай, Людо,
Щаслива ти жінка...