Освiдчення

Виталий Дагаев
          

     Стрункий і витончений стан,
     Тонка, тендітна, ніжна шия...
     Життя без тебе – ніч, туман,
     З тобою – сонце, щастя, мрія.

     Мого натхнення джерело,
     Моя кохана і коханка!
     Життя без тебе – чорне зло,
     З тобою – скатерть-самобранка.

     Вночі і вдень жадана ти,
     Тебе не можна не любити...
     Чарівна Пляшко!
                Я завжди
     З тобою ладен час ділити!