серце вже не оживе

Валерия Самаркина
Чи зможу знову посміхатись,
Якщо від мене ти підеш?
Чи зможу світу відкриватись,
Як ти нову собі знайдеш?

Чи буду жити, чи тужити
Гіркою тугою сама?
А може вирішу поплисти
Туди, де сонечка нема?

Можливо я, як божевільна
Піду шукати щось нове
І буду я сумна та вільна
І серце вже не оживе