Аномальна зона

Наталия Вербицкая
Тут у нас, по всіх прикметах, -
Зона аномальна,
Бо усі мої сусіди
Якісь ненормальні:

У квартирі тій, що справа
Живуть справжні дурні:
Верещать завжди і кажуть
Слова нецензурні…

А сусідка та, що зліва,
Усім серце крає:
Плаче, стогне увесь день,
Наче помирає…

У сусідів, що живуть
Квартирою вище
Так дитина верещить,
Аж у вухах свище,

А сусідка, котра знизу
Живе піді мною
Завжди гупає у стіну
Й трусить головою…

Тільки я серед усіх
Глузд здоровий маю:
Цілий день сиджу спокійно,
На тромбоні граю…