Не галасом i не гомоном...

Иван Андрощук
Не галасом і не гомоном,
Не темою для розмов -
Хотів би я бути спомином, легким спомином,
Голосом, що замовк.

Деревом над дорогою,
Блискіткою в льоду -
Хотів би я бути спогадом, легким спогадом
Тих, що колись прийдуть