Сон

Владимир Бородин 5
Я бачів сон,наче Тарас
Вночи з;я вляється до нас,
Бо він і ГОСПОДА благає
вже не за себе а за нас,

Чому розсердилося море
І прочиняє людям горе
Чому тайфуни і цунами
Такеє лихо роблять з нами

Чому чорнобиль,землетруси
І українці й білоруси
Зазнали лиха нвіть ті
Що не з;явились у житті

Багато щє казав чому
Все знать хотілося йому
Я трохи но пріжмурив очі
Як тут почув слова сред ночі

Я вам скажу мої ви діти
Не довго ліха вам терпіти
Бо буде рай і на Землі
Якщо ви вірете мені

Я теж хотів усе це знати
Але почав вже засинати
Я завтра ще раз подивлюсь
Тоді я з вами поділюсь