Дорога вiри

Людмила Дзвонок
Дороги різні є, та є єдина,
Яка приводить людство до Творця.
Як хочеться, щоб люба Україна
Не зводила очей з Його Лиця.

Як хочеться! Тому молюсь щоденно
За рід людський, в якому я живу,
Свою рідню несу я поіменно –
У їх життя Спасителя зову.

Молюсь і вірю: Бог все передбачить!
Йому я довіряю, Ним живу.
Молитва віри так багато значить -
Що нам не видно, буде наяву.
                07.10.2011

Стихотворение на украинском языке.