Я на тебе приречена

Леся Романчук
Я на тебе приречена,
Хоч живи, хоч умри.
Зарікалася звечора
Від кохання й жури.

Все уже переплакано.
Хтось умер. Хтось воскрес.
І мені вже однаково,
Що з тобою, що без.

За далекими далями
І «люблю», і «пробач».
Ми від себе тікаємо
У молитву і плач.

І над нашими втечами
Насміялись вітри.
Ти на мене приречений,
Хоч живи, хоч умри.