Гра

Анастасия Салмина
Ти - їдкіший їдкого натру,
Роз'їдаєш мене зсередини,
Наче прірва Аїду - роз'їдена
У мені порожнеча-вакуум.

Роздивися життя по кадрах,
Може, ми чого недогледіли?
Не дивися хоч так огидливо,
Бо мені, вибачай, ніяково.

Ти - їдкий. Ти - сірчано-кислий
На сніданок їсиш мої нутрощі.
Сподіваюсь, на смак солодкою
Моя жовч видається з голоду.

У повітрі слова зависли,
Бо ми граємо в дивні дурощі,
І у голосі граєм - нотками...
Я вже п'яна. Без хмелю і солоду.