У кишенi дiрка...

Людмила Дзвонок
                " Нехай кожна людина кориться вищій владі,
                бо немає влади, як не від Бога, і влади
                існуючі встановлені від Бога" -
                Біблія, Рим. 13:1.


 - Отче наш, допоможи із колін нам встати -
 Економіку країни на верхи підняти.
 Знаю, Боже, що від Тебе влада дісталася,
 Та вона шляхом незнаним взяла й подалася.
 Куди йдем, чого чекати, що ж бо далі буде?
 Яка біль у тому серці!.. Розпинає груди.
 Діти вчені - безробітні, роботи не мають.
 Роки йдуть, а урядовці руки лиш здіймають.
 Голосують, голосують... Жінками прикрились,
 Скільки любим дістається... - з рахування збились!
 Гривня наша - як копійка. Трудишся... Що з того?
 Та нема у цього світа нічого святого!
 Біль серцева у народа. Як тут не тужити?
 - Владо наша українська, скільки ще терпіти?
 Ляпотиння, ляпотиння язиками... Гірко!
 Ні на йоту не зрушили - у кишені дірка.
                10.09.2011

 

 Стихотворение на украинском языке.