О, райский сад... Танка. John Barlow

Джем Конфитюр
John Barlow

someone else kissing me . . .
but what of the orchards
we never walked in?
what of the fruit
I cannot taste now?

О, райский сад...
Пока меня целуешь,
блуждаю в нем, но...
хочется вкусить плодов
иных совсем. И разных.