У шпиталi В О В

Владимир Бородин 5
Тхне борщем і овочами,
Зал набитий пільгачами,
Сидимо ми вчетвером,
На обіді за столом

Шум стоїть наче погром
Наче трактор під вікном
Всі кричать ніхто не слуха
Бо тугі вони на вуха

Що напроти все кричить
Де у нього що болить
Зупинився він на мить
Чую в мене теж болить

Я прошу,та цитьте дурні
Голови ваші мікстурні
Через вас і я захворів
Йдіть кричать собі на дворі
То й пішли  коли б почули!!!