Хочеться сказати

Влад Рябоконь
Хочеться сильно мені сказати
Що не все у мене гаразд
Нічого мені будувати
Ні з ким провести вільний час

Я, біжу як той тарган
Без права на існування
Але себе я не віддам
Темряві і жаху вигнання

Буду я боротися за життя на землі
Буду бігти попри перешкоди
Встану навіть валяючись на спині
І навіть не зверну уваги на погоду

Я з усмішкою дивлюся на небосхил
Навіть якщо він весь темний
І мене не турбує що дощ схотів
Перешкодити мені дивитись на Землю