Село...

Николай Липов 2
Здрастуй, рідне село !
Що з тобою це стало ?
Ти багатим було,
І цвіло, і співало.

Бур'яніють поля,
Розібрали корівник,
Не гудуть трактори,
Спорожнілий родинник.

В чім провина твоя,
Чим ти їм не вгодила ?
Ти, родюча земля,
Всіх з колиски кормила.

Моє рідне село,
Тобі низько вклоняюсь,
Ти - життя джерело,
Я за зрадників каюсь.