It s okay not to be okay

Леона Вишневська
Там за вікном зморшкуватий асфальт
Заковтує хащі напівсонних будинків.
Там жовтень ховає до теплих, кашемірових пальт
використаний чайний пакетик,що у горнятку
розчинився та зм'як.
Там вона ловить таксі на розі Авеню Монтень, що між
площею Рон-Пуен та мостом Альма.
Нестерпно тремтить, ховаючи груди у віскозну кофтинку.
Там він дістане з кишені свіжу траву і ліниво заб'є її у косяк.

Розчиняється час аспірином у холодних,
іржавих ваннах.
Полиці заставлені порожніми рамками для фото.
Навіжено шукаєш в музиці притулок,особисту нірвану.
Підглядаєш за спокоєм крізь замкнені двері
через маленький отвір.

Він любить, коли в домі тихо та смачно пахне їжа.
Коли вечірні ліхтарі цитрусовим світлом
заплющені повіки ріжуть,коли
на нього не звертають уваги сторонні люди.
Вона ніколи не звинувачує його в тому, що
він чогось не зміг,
щось змарнував і десь схибив...
Натомість ніжно цілує  у втомлені скроні
і мовчить про те,що її кожного ранку нудить
та все частіше сниться риба.