Чому зайцi не умiють рахувати?

Наталия Вербицкая
На галявині зайці
Рахували горобців.
Перший каже:
- Раз, два, три…
А потім замовк,
Бо на зайчика  згори
Позирає …вовк!
- Ну ж бо, каже, повтори!
Зайчик знову:
- Раз, д-ва,т-три…
А далі…забув…
Вовк як гримне:
- Голосніше! Щоб я краще чув!
Ще й відкрив зубату пащу:
- Рахувати треба краще!!!
З того часу зайченята
Перестали рахувати…