Моя Вiдьма

Пётр Кравчина
моїй  дружині

 Який  чудовий  краєвид:
 Осінній  день,  вона  зі  мною,
 А  я  –  єдиний  на  весь  світ,
 Захоплений  її  красою.

 Ось  вже  на  ґанку  листопад
 В  якому  вкрала  в  мене  спокій
 Та  відьма,  від  чиїх  принад
 Я,  наче  в  озері  глибокім.

 Мені  дорожче  за  усе
 Земля,  де  мрії  я  плекаю,
 Куди  мене  душа  несе,
 Де  врода  батьківського  краю...

 ...де  все  життя  лише  мене
 Чекає  відьма  –  я  це  знаю,
 Бо  і  хвилини  не  мине,
 Щоб  не  сказав  їй:  «я  кохаю!»

 12-14.10.2011

* на фото - автор з дружиною