Трыялет

Надежда Петручук Филон
Жыццё даецца людзям толькі раз,
І невядома, што ў ім нас чакае…
Але заўсёды памятай той сказ:
“Жыццё даецца людзям толькі раз.”
І што цябе у ім ні напаткае,
Скажы ты ўсім абставінам ў адказ:
“Жыццё даецца людзям толькі раз,
І невядома, што ў ім нас чакае…”