козьлер

Зера Нафеева
Козьлер,ах дюльбер козьлер,
Сачлар, ах , алевленем,
Дуйгъу- башым айлянды-
Сенинъ янындан кечтим
Ве энди унутмакъ олмаз
Бу кунь къайтарып олмаз
Ах, къыз, сени бегенем..Ааааа!

Йылдызлар парылдай,
Меним юрегим ойнай
Сени тюшюмде энди корем
Бу акъшам ойнарым
Сени эвден хырсызларым
Ярем, биль ки мен сени севем!

Сен кулесин манъа, бирданем
Эллеринъи манъа узатасын
Шефкъатны санъа мен берем
Ярем, сен гуль киби ачасын
Кель манъа ойнайыкъ берабер
Нур киби мени феракъла
Бу куньлер бизден тез кечер
Яр,яр, судан кетер

Айдын кунеш сен манъа олдын
Денъизнинъ ялысында юрегим ачтым
Джанымны меним оплап алдын
Танъда сени эвден мен алып къачтым

Припев

Ах, нагъмелер юрегимде чала
Сен шенъленесин, дюльбер кулесин
Ве къуванасын,санки бала
Ах,парылдайсын, джан парылдайсын

Гъайып этмем сени
Билем ки сени, ярем
Кулип бакъарсынъ кене
Ич бир вакъыт ,яр, кетмем