Диалог двух разных в вихре жизни

Владислава Маренго
У вирiї життя.
Я напевно до себе занадто
ласкава i добра.
Пробачаю собi майже все,
що чварю навмання...
Сподiваючись-виправлю ще,
бо життя моє довге!
А воно вже коротше стає
кожного дня.

Невблаганно летить час,
хотiла б сказати-досить!!!
Стрiмко так,повз береги
течiєю вирують подiї
Заплести всi барви осiннього
листя в коси.
Запалати грайливим вогнем
в очах повних надiї.

Не благати навколiшках долю,
щоб та схаменулась!
Загубитись у вихрi нестримнiм
нових почуттiв....
Так щоб ранком холодним
сама собi враз посмiхнулась...
Бо живу я одним iз мiльйону
змарнiлих життiв.

Владислава Маренго
______________________________

Грядущий день ...
А чем прошедший хуже
или лучше ?
Нельзя ступить повторно в ту же реку .
Пытаемся разбиться
на молекулы ,
чтобы наглядно
осознать все сущее ..

И день прожив
от суеты-забот-хлопот
уставшие .
Коптя лицо
свечою стеариновой .
шевелим в голове
тупой извилиной .
Перебирая жизнь свою
пропащую .

Все верно .
Сам себя простишь
естественно и сразу же .
Чего таить
- всегда дороже
СВОЯ задница .
Что будет завтра ?
- А тебе какая разница .
Авось не сдохнем
- вот и всё желание .

В роддомных окнах
рожицы умильные .
Мы радуемся ,
тащимся и маемся .
Мы ,
в-общем ,
беспредельно развлекаемся
в полете
из нутра
в холмы могильные .

... Толян Александрыч