мiцна

Словолюбка
Я міцніша від пріми без фільтру.
Можу навіть тобі не писати.
На обід, як цибулю, біль тру,
Хоч нема кому сліз злизати.

Сильні навіть контактні лінзи.
Сильна навіть трьома крапкАми.
Маю посмішку Мона Лізи -
Теж творила її роками.

Я міцніша. Міцна. Міцнюща.
Як зубрівка чи медовуха.
Бо відсутність твоя цілюща,
Хоч ще плачу і колю вуха.