22 38

Словолюбка
22:38 дзвінок підриває мобілку
і мій спокій, і голос, і тонну обшарпаних сил.
ще не вірю екрану. боюся, що маю вже білку.
бо з твоєю появою пий анальгін, німесил,

кількарічний коньяк, зимне пиво чи теплу пшеничну -
не попустить. так буде боліти, як того вівторка,
що була після тебе - слабка, як рослина теплична,
без ознаки життя. мала міці півложки, півкорка.

22:38 прийняти дзвінок. грати кІна.
в мене добре. стипендія. сесія. фести. мандрівки.
голос буде легкий і свіжий, як мильна піна.
і ні слова про те, що сльози течуть до тарілки.