кримське

Словолюбка
Ну чому ти солодший навіть від кримських вин?
(після них в складках губ залишається смак шоколаду),
після тебе в мені немає ні толку, ні ладу,
лиш провідують, ніби хвору, несуть мандарин.
Я не знаю, чому ти солодший від кримських вин.

Ну чому ти гучніший за рупори продавців?
Їхні крики про чипси-млинці дуже глушать море,
Голос твій у мені не заглушать УРОК, Шешори
Чи вокзальні зітхання потягів в Крим, Чернівці.
Ти гучніший мені за рупори продавців.

Ну чому тебе мрію впіймати ще більше, ніж чайку?
Її крила розпещені хвилями, волею, небом,
Твої руки залюблені сонцем, цинамоном, медом,
Хочу вірити в твою кожнісіньку вигадку, байку.
Дуже мрію тебе впіймати… ще більше, ніж чайку.