силу шукаю

Словолюбка
я силу шукаю навіть в ментоловім кенті -
коли треба натиснути кнопку. так важко, віриш?
моє тіло мені чуже, як іврит чи ідиш.
я боюся, щоб все не скінчИлось на сім моменті.
мені краще читати рахунки, квитки трамвайні,
календарики чи інструкції, візитівки.
розумієш, мені як зАвжди всі люди крайні.
розумієш, мені на кульпарків нема путівки...
мені треба нормальну осінь. без викрутасів.
без колекцій граблів і щоб була хоч трохи швея.
залатати ті рани. мені треба друга гея.
перейти від любовних лірик до drum and buss-ів.