Лабiринт

Прокопенко Юрий
Стіна за стіною,
Між цеглою мох,
У тріщини в’ївся безжально.
Стіна за стіною,
І де ж ти мій бог?
Мені в цю хвилину печально.

Як вихід знайти?
Як сонце побачить?
Крізь стіни пройти, дорогу позначить?

Лабіринт… Лабіринт… Лабіринт…

Стіна за стіною,
Куди не дивись,
Немає блуканням цим краю.
Стіна за стіною,
Кричить «стережись!»,
Бо втратиш дорогу до раю.

Як вихід знайти?
Як сонце побачить?
Крізь стіни пройти, дорогу позначить?

Лабіринт… Лабіринт… Лабіринт…

Стіна за стіною,
У скронях сто дум,
Як вийти із цього склепіння?
Стіна за стіною,
У відповідь – сум:
Потрібне тобі лиш терпіння!

Як вихід знайти?
Як сонце побачить?
Крізь стіни пройти, дорогу позначить?

Лабіринт… Лабіринт… Лабіринт…

7.05.2001 рік.

Зображення: http://ozgg.ru