Киiв поетажний на книжковому ярмарку Медвiн!

Антонина Спиридончева
Увага!!!

В рамках 14 Київської міжнародної виставки-ярмарку «МЕДВІН: Книжковий світ-2011»

відбудеться дебютний Музично-поетичний виступ Клубу «Київ поетажний»


В програмі читання поезій, виконання пісень учасниками Клубу.

В ході заходу можна ознайомитись і придбати персональні книжки авторів та колективні поетичні збірки Клубу, поспілкуватись із авторами та отримати автограф.


Запрошуємо усіх!!!


Захід відбуватиметься

11 листопада

з 14.00 до 15.00

у Літературній кав’ярні (другий корпус)

за адресою: вул. Фізкультури, 1, ст. м. Олімпійська.

Будемо раді усім гостям!!!



Нагадаю, що виставка-ярмарок МЕДВІН: Книжковий світ - 2011 проходитиме з 10 по 13 листопада. Він має щільну програму літературних заходів, автограф-сесій тощо. На ярмарку можна придбати книжки на будь-який смак за цінами видавців.

Приходьте і приводьте друзів!!!