Наш добрий вчителю...

Зинаида Лиханосова
 Наш добрий вчителю, Ви-маг та чародій,
 Ви в душі людям сієте надію,
 Ви робите таку корисну справу-
 Готуєте майбутнє для Держави.
 І люди дякують. Слова хороші
 Говорять Вам. Звісно, мало грошей
 Держава платить Вам за це.
 Коли потрібні гроші Вам ,
 Хай буде Їх багато!
 Хай буде затишок, добробут в хаті,
 Де Ваша мешкає родина!
 Є в чоловіка кожного єдине,
 Що ні придбати ні за які гроші-
 Здоров я.Хай буде міцним подовше!
 Хай хочеться!Хай можеться!
 Хай все тому сприяє!
 Добра та щастя від душі бажаемо!