Маленький Фриц

Галина Танай
Маленький Фриц, давай відростим волосся
довге і чорне, як коридори Рейхстагу.
Кожне пасмо – надійний зашморг.
я прив’яжу тебе просто до ліжка
і затаврую кармінними варґами.
Маленький Фриц, молись, щоб усе обійшлося.

Маленький Фриц, молися арійському богу -
довго і солодко лийся вином у мене,
кожна крапля – углиб і навпіл,
рвані цілунки в морфінні зіниці,
сонячний дзвін по розстелених стегнах -
Маленький Фриц, нас мучить одна хвороба.

Майн лібхен, ходи до мене, під теплу шкіру,
поки я можу ще опиратись холоду,
поки тіні тонкі і гострі,
поки по вікнах течуть алкоголі
і обпікають розтопленим золотом.
Маленький Фриц, лишайся ручним, але Звіром.