Халкъан к1ант

Нурди Пашаев
Къовса хьуьнар,
Толам баккха,
Лаккха айъа
Къоман сий.
Оьшу вайна
Маьрша дахар,
Ца Iанийта
Халкъан цIий.

ЦIена нигат
Даг чохь долуш,
Хьайца доцуш
Цхьаъа ант,
Даймахкана
Пайдехь волуш,
Хьалакхиа,
Халкъан кIант.

Могуш лела,
Маьрша ваха,
Адамашна
Оьшу ницкъ.
Яхь, сий дендеш,
Ирзу аха,
Хьайн дахаран
Хила цинц.