14 годин

Галина Танай
Бар’єр – чотирнадцять годин. Пояси хитаються.
Обезкровлений час нас поставив на блок.
Листопадових розтинів
краї розкриваються.
Роздягай мене глибше -
Down to the bones.
Нас побачить єдиний вуайєрист,
імення якому бог.

Бар’єр – чотирнадцять. Глухою ніжністю скальпеля
Злизуй контур моїх сальвадорних повік.
Відчиняй мою темряву -
я не ламаюся.
заганяй мені в горло
скривавлений крик.
чотирнадцять годин. Я відкриваюся.
Я стаю порожніша на рік.