Физминут

Гульжиган Гайнуллина
Без унга да карадык,
Без сулга да карадык,
Без оскэ дэ карадык,
Без аска да карадык.
Унга-сулга карагач,
Оскэ-аска карагач,
Ял иттек без узебез,
Ял итте кузлэребез.
Узебез дэ ял иттек,
hэм кузлэр дэ ял итте.
Аз булса да ял иткэч,
Безгэ шул да бит житте.
Бер минут без ял иттек,
Бармаклар да ял итте.
Алар бераз ял иткэч,
Без тагын язып киттек.