Я БУДУ!

Алина Фурсова
Я буду сонцем у вікні твоєму;
Я буду в темній ночі зорепадом;
Я буду ніжним вітром у таємному
Куточку під осіннім листопадом…

Я буду вірою чудородною…
Я буду морем безкраїх фантазій;
Я буду дівою мрій твоїх гордою;
Я буду жертвою власних ілюзій!

Я намагатимусь; я сподіватимусь;
Я стану храм за нас двох будувать!
І я покаюся – я сповідатимусь,
Аби не зміг ти мене зневажать.

Аби горіла в очах твоїх місячних
Єдина думка і згадка одна, –
Що серед сотих, що серед тисячних
Лишилась серцем живим не брудна.

Була я чиста в сумлінні жіночому;
Була я вільна і гідна в словах…
Аби в сонеті яскравім, співочому,
Моє ім`я ти тримав на вустах!


                29.10.2011