Годинник

Алина Фурсова
 
Цок, цок, тук, тук, -
Годинниковий стогін чую.
Цок, цок, тук, тук…
Як важко плине час відчую.

Тук, тук, цок, цок! –
Життя майнуло поміж строк.
Тук, тук, цок, цок! –
Одміряний нам кожен крок.

Цок-цок-цок-цок,  –
Ще мить померла неминуче.
Цок! Цок! Цок! Цок! –
Як молот! Тяжке та гримуче

Оте – Тук, тук! Цок, цок,
Цок, цок!.. І тиша…
Прикрила вуха…Ту-у-ук і цо-о-ок…
Я за годинник розумніша.



             24.10.2011