пам ятай

Алиса Блю
Моя мила
 ти плавала
 так легко 
 так вільно
 так забудь
 залиш все
 як було.
 Моя мила
 твої крила
 які так подобалися мені
 не втрать ніколи 
 не відчувай болю
 ніколи
 мила моя.
 І близькі слова
чужою мовою –
 в серце своє.
 Примушуй їх
 відчувати сильніше
 а потім кидай.
 Завжди пам'ятай
 але нікому не відкривай
 хто ти є.