Запрошення

Наталия Вербицкая
А до мене вчора лист
Прийшов у конвертi:
«Ми чекаємо тебе
Завтра на концертi»

Ще й запрошення поклали
Менi до порога,
А в куточку надписали:
«Здогадайсь вiд кого»

А сьогоднi повертаюсь
Iз того концерту,
А мою квартиру хтось
Обчистив дощенту

Повиносили усе!
Лиш конверт достався…
А там почерком дрiбненьким:
«А що, здогадався?...»