У концертнiй залi

Наталия Вербицкая
У концеттній залі хлопчик
Запитує тата:
  - Дядьо паличкою маше..
Хоче налякати?
  - Що ти,синку!
Розумієш, то він диригує.
  -Так чому ж тоді на сцені
Тьотя репетує?!