Ти нагадай...

Лилия Аль
Я  геть  забула  аромат  бузку,
 Як  ранок  хлюпає  теплом  в  холодні  шибки...
 Як  ти  мене,  розхристану  таку,
 Любив  очима,  аж  волосся  дибки.

 Як  пальці  по  оголеній  спині
 Виписували  кола  ошаліло,
 Як  зорепадом  вибухав  в  мені, 
 І  я  тебе  ні  краплі  не  жаліла.

 Я  геть  забула  поцілунок  в  ніс
 І  філіжанку  кави  просто  в  постіль.
 Як  обіцяв  любити  знов,  на  біс,
 Життя,  іще  одне  й  ще  кілька  поспіль.

 Алеї  по-осінньому  руді...
 Напевно,  знову  подаруєш  крила.
 Ти  нагадай,  за  що  тебе  тоді
 Я  так  шалено,  до  судом,  любила?..