Я подарую...

Дмитрий Тимошенко -Левит
Я подарую тобі світи.
Оксамитові дні і зоряні ночі.
Я так хочу, щоб знала ти,
Як кохаю твої ніжно люблячі очі.

І відчую я подих твій,
Він озветься до мене журбою
У полоні тремтячих вій,
Що повінчані туги журбою.

Ти не плач, що тоді не прийшов.
Не тужи що в сні не явився.
До серця твого я путь віднайшов
І за долю нашу з тобою молився.

Ти щастя моє і журба,
Що злилися коханні єдинім,
Ти скарбниця любові й добра.
Ніби птах в піднебессі безкраїм і синім