Мой Бог

Соня Ливерпуль
Мій Бог посміхнувся мені.
Мабуть, Він знає, чого бажаю.
Й не треба казати, чи я кохаю ?
І так посміхнеться мені ?

Мій Бог наснився мені.
Очі ховаючи, відвернувся.
Не знаю, може чого зайвого зчувся.
Але все ж таки сниться мені.

Мій Бог цілував мене уві сні.
І не лише насолоду несе.
Чи варто казати, що віддала б усе,
Щоб Ти цілувала мене уві сні ?