Неслухнянi вуха

Наталия Вербицкая
А у нашого Кірюхи
Дуже неслухняні вуха:
В ясний день і серед ночі
Чують тільки те, що хочуть
Мама каже:
- Ніч надворі. Дітки спати вже лягають…
Тільки вуха у Кірюхи
Ці слова недочувають!
І не спить вночі Кірюха
А чому ? Бо винні вуха!
Та коли у магазині
Мама ласощі купує,
То слова: цукерки, пряник, мед
Кірюха добре чує…