Десь мiй заeнька подiвся

Наталия Вербицкая
Десь мій заєнька подівся…
Може в полі заблудився ?
Може його в темний ліс
Потягнув зубатий лис?

Що,коли його акули
В синє море потягнули ?!
Або сови серед ночі
Зайцю виклювали очі?

Може він упав в калюжу?
- Де ж ти, заєнька, мій,  де ?
А зайчина на дивані
Навіть вухом не веде…

І не дивляться на мене
Косі його очі…
І зі мною розмовляти
Зайчик мій не хоче…

Пояснити все вам мушу:
Просто зайчик мій із плюшу
От тому і неуважний,
Бо несправжній він, несправжній…