Депресiя

Наталия Вербицкая
Мама свою донечку
Називає «Сонечко»,
«Ти – моя єдина»,
«Найкраща дитина»

А Лесюня в дитсадочку
Відстояла у куточку,
Ляльку скинула з подушки,
Відірвала зайцю вушко,

Кидалась горішками,
Тупотіла ніжками,
Діткам, спати не давала
Й цілий день вередувала...

І хвилюється матуся:
- Моя донечка «не в дусі»,
У неї депресія,
Пожалію Лесю я...

Глянув дід на це з-під лоба:
- Як я був дитиною,
Батько мій таку хворобу,
Лікував лозиною...