Найхоробрiший

Наталия Вербицкая
Розкажу вам чисту правду:
Це не жарт. Навіщо сміх ?
Знають всі, що Вася в класі –
Найхоробріший з усіх

Він ні вовка не боїться,
Ні ведмедя, ні лисиці
І на лева б він пішов,
Якби десь його знайшов,

Та чомусь сьогодні зранку
В нього так тремтять колінця
Ні, звичайно, він хоробрий,
Він нічого не боїться...

Всі ж бо знають: він відважний,
Не буває йому страшно,
Та серденько б’є на сполох:
В школу їде стоматолог !!!