Дала здачi

Наталия Вербицкая
До лікаря на прийом
Прийшла молодиця
Так скривилась, що на неї
Боляче й дивиться

На коліно посиніле
Показує з сумом:
- Холодильник мене, каже,
Дуже вдарив струмом…

Подивився ескулап
На даму уважно,
Подивився на коліно,
А тоді вже й каже:

- Я ніколи ще таких
Симптомів не бачив…
- Так то ж я йому коліном
Урізала здачі!